YAVUZ SEÇKİN KİMDİR?

2 Ocak 1969 İstanbul‘da doğdu.

Şişli Motor Meslek Lisesi’nden mezun oldu. 28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, “Yavuz’un Minibüsü” adlı programıyla Radyo Klas’ta yayın hayatına başladı.

Sonraları programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaptı. Radyo Klas’tan ayrılma kararı aldı ve daha sonra Süper FM’de program yapmaya başladı.

Bir Sinan Çetin projesi olan “Avrupa Yakası” ile televizyon dünyasına adım attı. Halen “Yavuz’un Minibüsü” programını hazırlayıp sunuyor, Avrupa Yakası dizisinde ‘Sertaç’ rolüyle yer alıyor. Ayrıca “Co-medya” adlı komedi programını yapıyor.

Filmografi
Comedya (2008)
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (2006) – Anadol
Sevimli Dinazor (2006) – Seslendirme
Avrupa Yakası (2004) – Sertaç
Hastayım Doktor – (2002)

KAPAT